Da li je čokolada vaša prva ljubav?

Dolazi nam proleće. Malo se koleba, hoće pa neće, ali se polako useljava u svaki kutak života. Skinuli smo debele kapute i vunene kape, oslobodili se glomazne obuće i lopata za sneg. Sneg se sam otopio, nema ga više. Šta se i dalje topi u domovima širom zemlje? ReChocolize topljena i duboko zaleđena srca. Proleće je pravo doba da vas ogreju: topljena čokolada, probuđeno sunce i draga osoba.

Da li ste čuli za endorfin – hormon sreće? Endorfin je hormon koji utiče na smanjenje boli, a izaziva i euforiju. Kakve veze „zlata vredan“ endorfin ima s našom čokoladom? Brojne studije pokazuju da čokolada utiče na povećano lučenje endorfina. Ipak je i čokolada „zlata vredna“.

Zašto su endorfin i čokolada tako važni? Zato što nam je potrebna sva dostupna pomoć, kada želimo da oživimo sva čula i doživimo euforiju i opuštanje. Slično kao razmenjivanje nežnosti, smejanje s dragim osobama i pozitivno razmišljanje, konzumiranje čokolade utiče na proizvodnju „hormona sreće“. Jednostavnim ritualom topljenja omiljenog reChocolize bara, postići ćete mnogo više od trenutnog užitka u punom ukusu čokolade. Efekat naše topljene, osetićete i nekoliko sati kasnije – i ne sluteći da je baš taj komad čokolade rastopljen u mleku idealne temperature, zaslužan za vašu euforiju i dobro raspoloženje.

Spomenuli smo da na lučenje endorfina utiču i ljubav i razmenjivanje nežnosti. Zamislite onda sebe u zagrljaju drage osobe, dok se oboje sladite omiljenim čokoladnim desertom. Zamislite prvi sastanak, uz dve čaše pune rastopljene reChocolize fantazije. Zamislite ozareno lice voljene osobe, dok posmatra kutiju punu reChocolize blaga, i razmišlja o neometanom uživanju u dvoje. Biće to, ipak, dupla doza endorfina: jednu daruje ljubav – drugu, nesebično, reChocolize.

Eto, sigurni smo da vam je i samo razmišljanje o čokoladi, već stavilo osmeh na lice.

Ako ste povređeni i traženje ljubavi vam nije ni na kraj pameti, dozvolite da vam reChocolize topljena čokolada, stavi tople obloge na ranjeno srce. Ljubav se javlja kada joj se najmanje nadamo, prišunja se i ogreje dušu. ReChoclize topljeni napitak vam se neće prišunjati – ali će vam priuštiti opuštajući ritual topljenja čokolade. Vi, za to vreme, slobodno maštajte o princu ili princezi koji vas, bez sumnje, čekaju iza ćoška.

Dozvolite proleću da uđe u vaš život, u dom, misli i srce. Dozvolite suncu da vas ogreje i istopi sve probleme, brige i strepnje. A, vi istopite svoj omiljeni reChocolize bar i gledajte kako šare na čaši, zovu u novu avanturu.

ReChocolize proizvodi kreirani su s mnogo ljubavi. Rešeni smo da čistu ljubav i čistu čokoladu, isporučimo i u vaš dom. Nauka kaže da je zaljubljenost rezultat lučenja hormona sreće i vrednog rada neurona i sitnih sinapsi među njima. Romantika kaže da srce pumpa ljubav, da kuca brže kada volimo i boli kada je slomljeno. ReChocolize tim ne želi da bira između nauke i romantike. Činjenica je da su endorfin i ljubav neraskidivo povezani. Činjenica je, takođe, da naša čokolada utiče na pojačano lučenje endorfina. Za nas je tu jednačina rešena i znamo šta nam je činiti.

Preporučujemo da svoj dan ulepšate čašom omiljenog reChocolize topljenog ukusa. Bilo da sve teče po planu ili su vam silne obaveze za vratom, čokolada, provereno, vraća osmeh na lice i pozitivu u razmišljanje. Ako niste našli „onu pravu“ ili „onog pravog“, dozvolite da vam čokolada popravi raspoloženje i zagreje emocije. Setite se svog detinjstva i prvog ukusa, koji je doveo do potpune euforije. Čokolada je ipak bila vaša prva ljubav i ona vas nikada neće napustiti.

Zagrej, istopi, promešaj, uživaj.

Dozvoli da ljubav, sreća i čokolada, budu ključne reči, ovog proleća.

ORDER

Hot Chocolates

Show All

Subscribe and get notoified once Rechocolize arrives at your city

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Our story

Kada se u iskusnom hedonisti probudi dečja radoznalost… čokolada upada u šolju!

Novi oblik čokoladnog zadovoljstva je ono što reChocolize čini tako strastvenim u kreiranju ovog jedinstvenog iskustva.

Od odabranih zrna kakaa iz zapadne Afrike, uz najkvalitetnije evropske sastojke, dobija se čokolada vrhunskog kvaliteta i bogatog ukusa.

Odmotaj… Potopi…
Zaustavi vreme gledajući u oblike koje čokoladni bar iscrtava po staklu dok se nežno topi u mleku.
Najzad… prepusti svoja čula neodoljivoj harmoniji.
Izaberi svoju meru užitka u napitku jer hladeći se, čokolada postaje sve gušća.