Izbor da se istopiš!

Već dugo nam se izbor toplih napitaka svodi na kafe i čajeve: jače, slabije, gorče, slađe, s voćnim i cvetnim aromama… Kako god da ih zapakujemo, to su i dalje kafe i čajevi.

Šta kada se probudi ono dete u nama i želi nešto slatko i kremasto, nešto novo, razigrano, ukusno? Jesmo li spremni da prihvatimo novu opciju, ako nam je ona ponuđena?

Razmišljamo tako, dok nam se u mislima sudaraju epiteti: slatko, čokoladno, kremasto, baršunasto, mirisno, nežno, toplo, topljeno… Topljena čokolada!

Možda je naša potraga za novim, omiljenim, toplim napitkom naprasno prekinuta, kada nam je po prvi put, pod pseudonimom tople čokolade bogatog ukusa, podmetnut praškasti miks nekuvanog pudinga i pregustog kakaa? Možda će naša potraga ovaj put biti prekinuta, jer smo zaista pronašli ono što smo tražili…

Istina je da nam se nova opcija zaista otvorila: mogućnost da sami napravimo topljenu čokoladu i gledamo kako naš ukusni napitak nastaje. I tu se izbor ne završava! Ponuđen nam je i ceo dijapazon ukusa, prilagođen svakom nepcu: od tamne čokolade – za odvažne, dark orange – za avanturiste, wild cherry – za energične i senzualne, hazelnut – za hedoniste i white vanilla – za nežne i drugačije.

Nema straha od neispitanih sastojaka i neželjenih aditiva. ReChocolize nastaje od odabranih zrna kakaa iz zapadne Afrike, uz najkvalitetnije evropske sastojke i time opravdava titulu čokolade vrhunskog kvaliteta i bogatog ukusa. Dva ukusa su dostupna i u veganskoj opciji, ukoliko se napitak spravlja sa sojinim, kokosovim ili bademovim mlekom.

Za svaki ukus postupak je isti: jedan bar čokolade dovoljan je za jednu čašu ukusnog, topljenog, napitka. Čokoladni bar otopićemo mešanjem u čaši vrelog mleka. Možemo i jednostavno da posmatramo kako se bar sam rastapa u čaši, pred našim očima, ostavljajući zanimljive šare na staklu. Dovoljno je 3 minuta da se čokolada potpuno rastopi i zgusne u prokuvanom mleku. Što duže ostavimo topljenu čokoladu da se hladi, nakon mešanja, to će njena struktura postajati gušća. Na taj način potpuno kontrolišemo krajnji rezultat i uživamo svim čulima.

Ono što je finalni proizvod, je upravo ono što nam i pakovanje obećava: čista, topljena čokolada, napravljena bez dodatih sastojaka, praškova i ukusa.

Čista čokolada topljena u čistom mleku, za čist užitak!

ORDER

Hot Chocolates

Show All

Subscribe and get notoified once Rechocolize arrives at your city

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Our story

Kada se u iskusnom hedonisti probudi dečja radoznalost… čokolada upada u šolju!

Novi oblik čokoladnog zadovoljstva je ono što reChocolize čini tako strastvenim u kreiranju ovog jedinstvenog iskustva.

Od odabranih zrna kakaa iz zapadne Afrike, uz najkvalitetnije evropske sastojke, dobija se čokolada vrhunskog kvaliteta i bogatog ukusa.

Odmotaj… Potopi…
Zaustavi vreme gledajući u oblike koje čokoladni bar iscrtava po staklu dok se nežno topi u mleku.
Najzad… prepusti svoja čula neodoljivoj harmoniji.
Izaberi svoju meru užitka u napitku jer hladeći se, čokolada postaje sve gušća.