O ukusima se (ne) raspravlja

Pametniji popušta i o ukusima ne raspravlja. Tako su nas oduvek učili. Bilo da ste po karakteru pitomi ili divlji, prija vam društvo nekog nežnog ili nekog dominantnog, uvek imate pravo na izbor i stav. Bez rasprave. Koliko vatreno stojimo iza svog izbora, toliko bi trebalo i da poštujemo tuđi.

Međutim, kad god u reChocolize-u načujemo razgovor na temu ukusa, izbora i topline, pomislimo na ceo dijapazon ukusa naše topljene čokolade. I opet raspravljamo o njima…

  • Dark – bogat, moćan, odvažan
  • White Vanilla – senzualan, nežan, glamurozan, pitom
  • Wild Cherry – divlji, nesvakidašnji, strastven
  • Hazelnut – nežan, harizmatičan, poznat
  • Dark Orange – živopisan, sofisticiran, rezak, dominantan

ReChocolize tim, zajedničkim naporom, dodelio je svakom ukusu posebne ljudske odlike. Osobine koje ih, po našem mišljenju, savršeno opisuju. Svih 5 ukusa lako je pronašlo svoje fanove, pristalice i glasače.

Svaki član tima rastopio je omiljeni čokoladni bar u čaši vrelog mleka i potom pristupio stručnoj degustaciji. Degustacija je rezultirala jednim glasnim mmmmm i repetitivnim klimanjem glave. A, onda se debata zahuktala. Čokolada je postala lagana i kremasta, ali stavovi su ostali čvrsti. Izbor se nije dovodio u pitanje. Svako se zalagao za svog favorita i insistirao da je baš taj ukus za mrvu bolji od ostalih. Nalazili smo milion epiteta za omiljeni ukus topljene čokolade – gotovo kao da opisujemo savršenog partnera. Taman, snažan, crn, divlji, vrela, nežna, jaka, blaga… Cilj je bio ubediti ostale u svoj izbor i uveriti ih u vlasititi istančan ukus.

Oni dominantniji u timu, beskrajno su hvalili baršunastu notu vanile. Iskusni su izjavljivali da hazelnut nema premca. Avanturisti među nama kleli su se u wild cherry, a oni ćutljivi i po malo misteriozni, skladno su birali dark. A, naše nežne dame su nas iznenadile, žustro se zalažući za dark orange.

Znali smo unapred da će ova debata proći kao sve prethodne: nije bilo promene u mišljenjima. Bio je to još jedan slatki izgovor za još slađu degustaciju. Ipak, složni smo oko ideje da izbor čokolade ipak nije kao izbor partnera. Nikad nećemo uspeti da upoznamo sve potencijalne partnere, kako bismo 100% izabrali onog pravog. S druge strane, moguće je probati svih 5 ukusa reChocolize topljene čokolade i izabrati svog favorita. ReChocolize topljena je uvek 100% pravi izbor, a promenljiv je samo procenat kakaa: 35%, 36%, 52%.

Izborili smo se za izbor. Sada možete da degustirate 5 ukusa i 2 veganske opcije.

Posle se slobodno vratite svom starom favoritu, ili izaberite novog. Ššššš. Nećemo nikom reći.

Slažu li se vaše osobine s osobinama koje smo dodelili vašem omiljenom reChocolize ukusu?

ORDER

Hot Chocolates

Show All

Subscribe and get notoified once Rechocolize arrives at your city

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Our story

Kada se u iskusnom hedonisti probudi dečja radoznalost… čokolada upada u šolju!

Novi oblik čokoladnog zadovoljstva je ono što reChocolize čini tako strastvenim u kreiranju ovog jedinstvenog iskustva.

Od odabranih zrna kakaa iz zapadne Afrike, uz najkvalitetnije evropske sastojke, dobija se čokolada vrhunskog kvaliteta i bogatog ukusa.

Odmotaj… Potopi…
Zaustavi vreme gledajući u oblike koje čokoladni bar iscrtava po staklu dok se nežno topi u mleku.
Najzad… prepusti svoja čula neodoljivoj harmoniji.
Izaberi svoju meru užitka u napitku jer hladeći se, čokolada postaje sve gušća.