Pitom ili divlji? Ne dozvoli joj da se ohladi!

Podrazumevate li da će svaki dan početi vašom omiljenom reChocolize topljenom čokoladom? Ako nas podrazumevate i ako smo vam prešli u naviku, to nas raduje.

Drage osobe i razloge za uživanje, ponekad uzimamo zdravo za gotovo. To nas ne čini negativcima. Nisu krivci ni oni koje volimo, niti ono u čemu uživamo. Jednostavno, ljudi su bića od navike. Sve ono što je „pod moranje“ teško će postati nešto u čemu se uživa. A, ono u čemu se uživa, često postaje nešto što se podrazumeva.

Nama podrazumevanje laska i dokazuje da smo postali deo vaše svakodnevice.

ReChocolize topljenu čokoladu dizajnirali smo upravo s idejom da vam ponudimo nešto novo, da vam omogućimo izbor i postanemo vaš slatki partner i saputnik. Međutim, svaki ukus kreirali smo i sa željom da postane deo uspomena deljenih u dvoje, najlepših trenutaka deljenih s njom:

Podseća li vas White Vanilla na belu haljinu koju je nosila na vašem prvom sastanku? Izgledala je savršeno!

Setite li se prvog, nespretnog, poljupca u mraku, dok uživate u Dark topljenoj čokoladi? Bilo je kasno, pratili ste je do vrata, jer je njena ulica mračna.

Da li Wild Cherry budi uspomene na prvo zajedničko kampovanje? Samo vaša ljubav i kilometri divljine.

Nalazite li boju njenih očiju kada se dobro zagledate u Hazelnut? Dva najlepša oka koja ste ikad videli…

Kada pročitate Vegan na reChocolize pakovanju, izmami li vam osmeh uspomena na prvi zajednički roštilj kod prijatelja i njen šapat: „Ja sam vegan…“?

Setite li se svog prvog „volim te“, dok smelo birate Dark Orange? Sećate li se kada ste joj posledenji put prošaputali te dve reči?

Bilo da ste pitomi ili divlji, ona vas voli baš takvog kakav jeste. Bilo da je ona pitoma ili divlja, želi da zna da je voljena. Znamo da je život postao večita trka za novcem, poslovima i obavezama. Znamo da je teško naći dovoljno sati u danu za ono u čemu zaista uživamo, jer moramo da radimo ono što zaista moramo.

Februar je mesec ljubavi. Predlažemo da, za početak, izdvojite 3 minuta. Biće dovoljna samo 3 minuta, da u društvu omiljene osobe rastopite svoj omiljeni reChocolize bar. Podsetite se zašto ste tu gde jeste, zašto birate da svoju pauzu i svoj omiljeni topljeni napitak, podelite baš s njom i baš sada. Prisetite se lepih uspomena i napravite plan za neke nove. Užitak upotpunite još jednim reChocolize ukusom, ovaj put po njenom izboru. Poklonite joj pažnju, poklonite joj sebe i svoje vreme. Ne dozvolite joj da se ohladi!

A, mi? Nama ne smeta da nas uzimate zdravo za gotovo. ReChocolize čokolada je zdrava i gotova za samo 3 minuta! Ipak, ne dozvolite ni njoj da se ohladi…

 

ORDER

Hot Chocolates

Show All

Subscribe and get notoified once Rechocolize arrives at your city

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Our story

Kada se u iskusnom hedonisti probudi dečja radoznalost… čokolada upada u šolju!

Novi oblik čokoladnog zadovoljstva je ono što reChocolize čini tako strastvenim u kreiranju ovog jedinstvenog iskustva.

Od odabranih zrna kakaa iz zapadne Afrike, uz najkvalitetnije evropske sastojke, dobija se čokolada vrhunskog kvaliteta i bogatog ukusa.

Odmotaj… Potopi…
Zaustavi vreme gledajući u oblike koje čokoladni bar iscrtava po staklu dok se nežno topi u mleku.
Najzad… prepusti svoja čula neodoljivoj harmoniji.
Izaberi svoju meru užitka u napitku jer hladeći se, čokolada postaje sve gušća.