Zašto topljena, a ne topla?

Ako pratite reChocolize priču, sigurno ste primetili da insistiramo na epitetu topljena, kada god opisujemo našu čokoladu. Uporno ponavljamo topljena, a ne topla, na sva zvona. Zašto? Zato što „topljena“ za nas nije samo epitet, nego oznaka kvaliteta, truda i posvećenosti. „Topljena“ je uz „čokolada“ ključna ideja procesa, koji smo neumorno usavršavali i na koji smo neopisivo ponosni. Insistiramo, jer nam je stalo da svako ko istopi čokoladni bar, postane deo naše priče – bajke u kojoj se topimo od miline.

Šta kažu definicije?

Topla insinuira da je dati produkt određene temperature. Ništa manje, ništa više od toga. Sve što znamo o celom procesu nastanka ovakvog proizvoda, jeste da nam je poslužen u tenutku kada je njegova temperatura dostigla određeni podeljak na termometru. Ostaje da se pitamo da li će nam, po ko zna koji put, biti servirana podgrejana smesa sumnjivog porekla.

Topljena upućuje na specifičan proces, pod određenim uslovima, kojim proizvod menja stanje iz čvrstog u tečno, ali zadržava najbitnija kvalitativna svojstva. ReChocolize teorija topljenja čokolade, upotpunjuje ovu suvoparnu definiciju, stvarajući kremasti rezultat – idealnu kombinaciju baršunaste note kakaa i bogatog ukusa mleka.

Tajnu kreiranja savršene konzistencije raskošnog čokoladnog napitka, podelili smo sa odvažnim entuzijastima, iskrenim hedonistima i ljubiteljima prave čokolade. Garantujemo da je reChocolize sinonim za proverene sastojke vrhunskog kvaliteta, usavršen postupak topljenja čokolade i ukuse prilagođene svakom nepcu. Kod nas nema tajni, misterija i nejasnoća. Toliko smo sigurni u naš ritual topljenja čokolade, da smo ga premestili iz naših, u vaše ruke. Misija je da sa vama podelimo užitak kreiranja izvrsnog i zdravog napitka, proverene recepture.

Uspeli smo da suvoparni proces, pretvorimo u opuštajući reChocolize ritual. Naša ideja je da svaki minut proveden u topljenju čokolade i ispijanju reChocolize napitka, za vas postane minut uživanja i potpune relaksacije. Neizmerno nam je drago što smo u vašem domu toliko rado viđen gost, da smo se, gotovo, odomaćili. Hvala vam na poverenju. Našu zahvalnost iskazujemo kroz jedinstvenu formulu topljenog užitka i obećanje da zajedno nastavljamo istim tempom.

Kada god na nečemu insistiramo, znači da nam je do toga veoma stalo. Insistiramo na epitetu topljena uz našu čokoladu, jer nam je stalo da vam približimo reChocolize priču. U našoj bajci ne postoje sporedni likovi, a priča uvek ima srećan kraj. Ne bi ni moglo drugačije, ipak smo fabulu zasladili čokoladom…

ORDER

Hot Chocolates

Show All

Subscribe and get notoified once Rechocolize arrives at your city

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Our story

Kada se u iskusnom hedonisti probudi dečja radoznalost… čokolada upada u šolju!

Novi oblik čokoladnog zadovoljstva je ono što reChocolize čini tako strastvenim u kreiranju ovog jedinstvenog iskustva.

Od odabranih zrna kakaa iz zapadne Afrike, uz najkvalitetnije evropske sastojke, dobija se čokolada vrhunskog kvaliteta i bogatog ukusa.

Odmotaj… Potopi…
Zaustavi vreme gledajući u oblike koje čokoladni bar iscrtava po staklu dok se nežno topi u mleku.
Najzad… prepusti svoja čula neodoljivoj harmoniji.
Izaberi svoju meru užitka u napitku jer hladeći se, čokolada postaje sve gušća.